Latinica | English

 

 

Posjet Ministrice financija FBiH Federalnoj upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove

CILAP | 29.3.2018.

Predstavljeni su trenutačni projekti i nadolazeće planirane aktivnosti Federalne uprave za geodetske i imovinsko- pravne poslove

U prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je dana 28. ožujka 2018. godine održan sastanak predstavnika uprave na čelu sa ravnateljom gosp. Željkom Obradovićem i gđe. Andje Zimić, direktorice CILAP projekta sa Ministricom financija Federacije Bosne i Hercegovine gđom. Jelkom Milićević.

Tema razgovora je bila implementacija trenutnih i priprema novih projekata Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove. Ravnatelj uprave gosp. Željko Obradović je zajedno sa suradnicima predstavio trenutne aktualnosti glede harmonizacije podataka između zemljišne knjige i katastra koji se provodi kroz Projekt registracije nekretnina FBiH- RERP. Predstavljene su i aktivnosti glede uspostavljanja katastra nekretnina kroz nastavak izlaganja, komasacije.

Direktorica CILAP projekta gđa. Anđa Zimić je predstavila aktivnosti glede uspostave Adresnog registra, Registra cijena nekretnina, Nivelmana visoke točnosti i digitalnog arhiva koji se provode u sklopu CILAP projekta.

Ključne reči: digitalni arhiv  adresni registar  registar cijena nekretnina  nivelman visoke tačnosti  projekat  

Galerija fotografija