Latinica | English

 

 

Upravljanje projektima

CILAP | 18.12.2019.

Nastavak treninga grupe stručnjaka za upravljanje projektima

U skladu sa planiranim aktivnostima CILAP projekta u periodu od 16-18.12.2019.godine u Sarajevu je održana druga radionica na temu „Upravljanje projektima“.

Radionicu je vodio stručnjak iz Lantmäteriet-a, Kent Nilsson, viši tehnički savetnik u odeljenju za međunarodne usluge Lantmäteriet-a.

Ovo je bio drugi trening iz ove oblasti na kome su nastavljene aktivnosti na unapređenju znanja grupe stručnjaka iz Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Federacije Bosne i Hercegovine i Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske u vođenju složenih projekata u okviru uprava. Radionici su prisustvovale i dve predstavnice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Radionica je imala za i cilj pregled dobrog upravljanja projektima kroz dobru komunikaciju i planiranje aktivnosti. Predstavnici obe uprave su na konkretnim i planiranim vježbama morali pokazati sposobnosti komunikacije, dobrog planiranja  i ujedno ih prilagođavali konkretnim potrebama svojih uprava.

Ključne reči: upravljanje  projekat  

Galerija fotografija