Latinica | English

 

 

Radionica „Analiza podataka na pilot lokaciji“

CILAP | 7.7.2020.

Danas 06.07.2020. godine, održana je jednodnevna online radionica u okviru komponente 3: Podrška u održavanju Registra Cijena nekretnina i jačanje institucionalne suradnje s poreznim upravama.

Radionicu  je vodio gosp.  Hans Söderblom iz Lantmäterieta a bila je vezana za aktivnosti koje su isplanirane CILAP- projektom u tekućoj godini. Radionici su prisustvovali članovi radnih grupa iz Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove Federacije Bosne i Hercegovine, Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove Republike Srpske i direktorica projekta Andja Zimic.

Radne grupe su radile na zadacima koji su postavljeni na prošloj radionici te predstavile poduzete aktivnosti odnosno analize podataka i određivanja vrijednosnih zona u svrhu pripreme  za pilot projekt.

Od strane stručnjaka date su instrukcije i preporuke vezane za daljnje izvršavanje aktivnosti i određivanja vrijednosnih zona koristeći podatke Registra cijena i GIS alate. Sljedeća radionica je zakazana za 17.07.2020. godine nakon što radne grupe izvrše dodatne analize.

Ključne reči: radionica  registar cijena nekretnina  informacione tehnologije  

Galerija fotografija