Latinica | English

 

 

Online radionica: Praćenje analiza stambenog tržišta

CILAP | 20.7.2020.

Implementacija Pilot projekta Masovne procjene vrijednosti nepokretnosti

Intenzivan rad na pripremi Pilot projekta Masovne procjene vrijednosti nepokretnosti nastavljen je novom online radionicom čiji je cilj bio da se detaljno sagledaju sve dosadašnje i predstojeće aktivnosti neophodne za uspješnu realizaciju pilot projekta.

Radionici, održanoj 17.07.2020. godine, su prisustvovali članovi radnih grupa iz Federalne uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove Federacije Bosne i Hercegovine, Republičke uprave za geodetske i imovinsko pravne poslove Republike Srpske, te direktorica projekta Andja Zimić, a vodio ju je Hans Soderblum iz Lantmateriet-a.

Prvi dio radionice započeo je prezentacijama od strane radnih grupa. Predstavljene su  odrađene analize vezane za stambene nepokretnosti, kao i prvi prijedlozi postavljanja zona i podzona u obuhvatu Pilot područja. Od strane stručnjaka date su preporuke za dalji rad. Sledeća online radionica održaće se početkom avgusta.

Sve aktivnosti vezane za Pilot projekat masovne procjene vrijednosti nepokretnosti provode se kroz Izlaznu fazu CILAP projekta.

Ključne reči: registar cijena nekretnina  

Galerija fotografija